DRY TEXTURIZER Hiuspuuterisuihke

27,00


Suihkutettava hiuspuuterisuihke antaa kamapukseen tekstuuria ja lisää volyymia. Erittäin nopea ja helppokäyttöinen kaikkien hiustyyppien tuote, joka virkistää kampauksen hetkessä. Ei latista eikä jätä tahmaista tuntua. Luonnon aktiiviaineet antavat hiuksille kosteutta ja rakennetta. Ei näy tummissakaan hiuksissa, eikä jätä tuotejäämiä hiuksiin.

Parabeeniton ja väriaineeton.

Sopii monenlaisiin kampauksiin mm. tuuheuttamaan ja korostamaan nuttura-, letti- ja kiharakampauksia. Voidaan käyttää kuivashampoon tapaan ja siirtää pesukertoja kevyemmällä käytöllä sekä runsaammalla käytöllä muhkea ja ilmava kampaus.

 

VAIKUTTAVAT RAAKA-AINEET:

Tehokkaasti kosteuttavat aineet: Eri ainesosien yhdistelmä joilla kosteuttava vaikutus, vesimolekyylit säilyvät ja vapauttavat tarvittavan määrän kosteutta sekä ylläpitävät hiusten tervettä rakennetta.

Joustavuutta lisäävät aineet: Yhdistelmä uudenlaisia raaka-aineita mm. kolmiuloitteisten hartsien molekyylit antavat selkeän rakenteen hiusille, jättäen ne elastisiksi ja eläviksi.

Rakennetta tuovat aineet: Ainesosien koostumus kuten hartsit antavat tukea hiusten rakenteeseen ja tuuheuttavat. Antaa karkeuden tunnetta ja hiukset näyttämään runsaammilta.

 

KÄYTTÖOHJE: Ravista ennen käyttöä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi suihkutetaan kuivan hiukset tyveen noin 25cm:n etäisyydeltä, jonka jälkeen muotoillaan. Nosta ja muokkaa hiuksia samalla suihkuttaen, jotta suihke levittyy tasaisesti. Halutessasaadaan myös eriitäin "pörröinen" lopputulos.

Extra volyymin aikaansaamiseksi suosittelemme käyttämään ensiksi kosteisiin hiuksiin VOLUME BOOSTING MOUSSE Tuuheuttavaa muotovaahtoa tai SEA SALT SPRAY Merisuolasuihketta.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

HYDRATE-ME.RINSE
vaihtoehtoja alk. 8,00
BLONDE.ANGEL
vaihtoehtoja alk. 8,00
UN.TANGLED
28,00

Selaa myös nämä tuoteryhmät: RAKENNETTA, Etusivu