Sovellus

Tervetuloa Koreus -verkkokauppaan !

Me Koreudessa haluamme palvella asiakasta henkilökohtaisesti ja antaa parhaat mahdolliset välineet hiusten kotihoitoon sekä mallin ja värin ylläpitoon. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu tuotteita, joita käytämme päivittäin liikkeessämme Kyttälänkadulla.

Olemme valinneet hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjoiksemme australialaiset Kevin.Murphyn ja Evon sekä italialaisen Davinesin. Sarjoissa yhdistyy laadukkuus, monipuolisuus, ympäristöystävällisyys ja arvomaailma, nämä ovat myös meille tärkeitä asioita. Henkilökunnallamme on sarjoista pitkä kokemus ja olemmekin tyytyväisiä sarjojen valikoimaan, josta löytää helposti asiakkaalle oikeat tuotteet huomioiden jokaisen yksilöllisen tarpeen ja hiuslaadun.

Hiusten muotoilussa tukeudumme Ghd:n työvälineisiin. Ghd suoristus- ja muotoiluraudat sekä hiustenkuivaajat vapauttavat luovuutesi ja lupaavat ammattimaisen lopputuloksen sekä soveltuvat kaikille hiustyypeille.

On tärkeää muistaa, että hiusten hyvinvoinnin vaikutukset lähtevät myös sisältäpäin, suosimme tässä pohjoismaista Hiusvita -ravintolisää. Hiusvita on luonnollista tutkimuksiin perustuvaa kasvuravintoa hiuksille, joka tukee kokonaisvaltaista päänahan, hiusten ja ihon terveyttä.

 

 

Kuukauden tarjous

 
 
Saat -15 % koodilla
KESÄALE
syöttämällä koodin on ostoskorin *Kuponkikoodi -kohtaan.
 
sekä
 
Ostaessasi kaksi normaalikokoista
KEVIN MURPHY tuotetta,
saat KAUPAN PÄÄLLE
Kevin Murphyn mukin
 
 
 
*Tarjoukset voimassa vain verkkokaupassamme kesäkuun ajan
 
 
 
 

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


HIUSVITA
45,00
HEATED.DEFENSE
28,00
SESSION.SPRAY FLEX
vaihtoehtoja alk. 16,00
LOVE Smoothing hoitoaine
vaihtoehtoja alk. 15,00
YOUNG.AGAIN
34,00
BODY.MASS
36,00
MOMO shampoo
23,00
KILLER.WAVES
30,00
Klarna Checkout
kauppiaan tiedot