Sovellus

Tervetuloa Koreus -verkkokauppaan !

Me Koreudessa haluamme palvella asiakasta henkilökohtaisesti ja antaa parhaat mahdolliset välineet hiusten kotihoitoon sekä mallin ja värin ylläpitoon. Verkkokauppamme valikoimaan kuuluu tuotteita, joita käytämme päivittäin liikkeessämme Kyttälänkadulla.

Olemme valinneet hiusten hoito- ja muotoilutuotesarjoiksemme australialaiset Kevin.Murphyn sekä Evon. Sarjoissa yhdistyy laadukkuus, monipuolisuus, ympäristöystävällisyys ja arvomaailma, nämä ovat myös meille tärkeitä asioita. Henkilökunnallamme on sarjoista pitkä kokemus ja olemmekin tyytyväisiä sarjojen valikoimaan, josta löytää helposti asiakkaalle oikeat tuotteet huomioiden jokaisen yksilöllisen tarpeen ja hiuslaadun.

Hiusten muotoilussa tukeudumme Ghd:n työvälineisiin. Ghd suoristus- ja muotoiluraudat sekä hiustenkuivaajat vapauttavat luovuutesi ja lupaavat ammattimaisen lopputuloksen sekä soveltuvat kaikille hiustyypeille.

On tärkeää muistaa, että hiusten hyvinvoinnin vaikutukset lähtevät myös sisältäpäin, suosimme tässä pohjoismaista Hiusvita -ravintolisää. Hiusvita on luonnollista tutkimuksiin perustuvaa kasvuravintoa hiuksille, joka tukee kokonaisvaltaista päänahan, hiusten ja ihon terveyttä.

 

 

Kuukauden tarjous

 
 
Koko kesäkuun ajan
ILMAINEN TOIMITUS
 
sekä
 
ravintolisä 35€ / pkt
norm. 45€
 
Huomioi myös tarjous 3pakettia hintaan 99€ (33€/pkt)
 
 
*Hiusvita tarjous on voimassa kesäkuun ajan myös liikkeessämme Kyttälänkadulla
 

SUOSITUIMMAT TUOTTEET:


YOUNG.AGAIN
33,00 €
HIUSVITA
45,00 €
35,00 €
WATER KILLER brunette dry shampoo
vaihtoehtoja alk. 12,00 €
ANTI.GRAFITY.SPRAY
27,00 €
BOX O´BOLLOX texture paste
29,50 €
20,00 €
MANE TAMER smoothing shampoo
vaihtoehtoja alk. 8,00 €
HYDRATE-ME.RINSE
vaihtoehtoja alk. 8,00 €
Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot