NO GAS SPRAY Ponnekaasuton hiuslakka

Tuote on tilapäisesti loppu.

27,00

Ponnekaasuton, näkymätön, keskivahvapitoinen hiuslakka. Hienojakoinen suihke ja kosteusuoja takaa kestävän pidon ja hiusta voidaan työstää hetken vielä suihkuttamisen jälkeen. Kuivuu nopeasti, eikä jätä hiusta tahmeaksi. Voidaan käyttää kampauksen työstämiseen ja kiinnittämiseen sekä toimii erinomaisesti lämpölaitteiden kanssa. Ei pala kiinni hiukseen eikä rautoihin. Ei sisällä lämpösuojaa, suosittelemme lisäksi MELU Hair Shield lämpösuojasuihketta.

Parabeeniton ja väriaineeton.

Ei jätä tuotejäämiä hiuksiin ja on helppo harjata pois.

 

VAIKUTTAVAT RAAKA-AINEET:

Tehokkaasti kosteuttavat aineet: Eri ainesosien yhdistelmä joilla kosteuttava vaikutus, vesimolekyylit säilyvät ja vapauttavat tarvittavan määrän kosteutta sekä ylläpitävät hiusten tervettä rakennetta.

Joustavuutta lisäävät aineet: Yhditelmä uudenlaisia raaka-aineita; mm. kolmiuloitteisten hartsien molekyylit antavat selkeän rakenteen hiuksille jättäen ne elastisiksi ja eläviksi.

Pantenoli: Parantaa kosteutta ja pehmeyttää hiusta.

Kolmiuloitteiset hartsit: Antavat hiuksiin rakennetta ja mahdollistavat sen, että hiusta voidaan työstää tuotteen lisäämisen jälkeen.

 

KÄYTTÖOHJE: Suihkuta hiuksiin noin 30 cm:n etäisyydeltä ja muotoile. Voidaan käyttää osioittain tai kokonaisuuksiin ja voit työstää hiusta lämpölaitteilla. 

Selaa tätä tuoteryhmää: RAKENNETTA